Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja pierwszej wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Gdynia
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Gdynia, ul. Wrocławska 39/1
Dietetyk: mgr Emilia Hallmann
Gdynia, ul. Wrocławska 39/1
Dietetyk: mgr inż. Sławomir Hallmann
Gdynia, ul. Wrocławska 39/1
Dietetyk: mgr Anna Janca
Gdynia, ul. Wiczlińska 54
Dietetyk: mgr Emilia Hallmann
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 781 344 445

tel. 733 215 215

tel. 733 215 215

tel. 781 344 445

Zapraszam serdecznie na
konsultację online.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę rozmowy.

tel. 781 344 445

tel. 733 215 215

tel. 733 215 215

tel. 781 344 445

mgr Emilia Hallmann
mgr Emilia Hallmann
mgr inż. Sławomir Hallmann
mgr inż. Sławomir Hallmann
mgr Anna Janca
mgr Anna Janca
mgr Emilia Hallmann
mgr Emilia Hallmann
Ukryj kalendarz

Cennik

Zapraszamy do zapoznania się z cennikiem usług dietetycznych w prezentowanym gabinecie. Podane ceny dotyczą trzech zasadniczych elementów: wstępnej konsultacji wraz z badaniem, szczegółowego przygotowania programu oraz dalszej jego kontynuacji. W niektórych przypadkach ceny mogą różnić się od prezentowanych w zależności od stopnia zaawansowania przypadku.

Konsultacja i badania - pierwsza wizyta

  • ? Badanie masy i składu ciała
  • ? Szczegółowy wywiad zdrowotny
  • ? Wykaz badań laboratoryjnych
  • ? Szczegółowy wywiad żywieniowy
  • ? Ustalenie zasad programu żywieniowego
  • ? Wstępna diagnoza i omówienie problemu
150 zł

Cena obejmuje konsultację, badania oraz zaliczkę na poczet przygotowania programu żywieniowego.

Program żywieniowy - druga wizyta

  • ? Ocena masy i składu ciała
  • ? Szczegółowy raport żywienia
  • ? Lista zakupów
  • ? Książka zamienników produktów
  • ? Dobór zadań terapeutycznych
  • ? Dodatkowe materiały firmowe (teczka, długopis, zakładka, gazetka o zdrowym odżywianiu)
  • ? Indywidualny, szyty na miarę plan żywienia 30 dni
  • ? Kontrola badań laboratoryjnych
  • ? Opieka, wsparcie dietetyka i stały kontakt przez cały czas trwania kuracji telefonicznie lub poprzez media społecznościowe
250 zł

Po około 7 dniach następuje spotkanie w celu odbioru gotowego jadłospisu. Program żywieniowy ustalany jest na 28 dni w postaci ''książki" mającej około 90 stron, plus dodatkowe materiały firmowe. Jego zaletą jest indywidualne dopasowanie, ,"uszycie go na miarę" pod potrzeby Pacjenta. Uwzględnione są w nim m.in kwestie zdrowotne, smakowe, logistyczne czy życiowe.

Wizyta kontrolna + nowy jadłospis

  • ? Ocena zmian w budowie ciała
  • ? Kontrola wyznaczonych zadań
  • ? Kontrola badań laboratoryjnych
  • ? Modyfikacja planu żywienia
  • ? Opieka, wsparcie dietetyka i stały kontakt przez cały czas trwania kuracji telefonicznie lub poprzez media społecznościowe
  • ? ostęp do platformy BODY7 (BODY7 to m.in: własny dzienniczek pomiarów, artykuły i ciekawostki żywieniowe dopasowane do Pacjenta, historia badań i wiele innych)
250 zł

Spotykamy się po 3-4 tygodniach, po raz kolejny analizujemy efekty terapii, zbieramy informację i uwagi niezbędne do stworzenia nowego planu żywieniowego. Plan żywieniowy uwzględnia wszystkie spostrzeżenia Pacjenta (m.in. kwestie smakowe, logistyczne, życiowe) Jego modyfikacja ma za zadanie zoptymalizować osiągnięcie założonych efektów na podstawie obserwacji z poprzednich miesięcy.

POKAŻ