Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr Emilia Hallmann
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: Paulina Kreft
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr inż. Sławomir Hallmann
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: Aleksandra Pranszke
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 781 344 445

tel. 733 215 215

tel. 733 215 215

tel. 733 215 215

mgr Emilia Hallmann
mgr Emilia Hallmann
 Paulina Kreft
Paulina Kreft
mgr inż. Sławomir Hallmann
mgr inż. Sławomir Hallmann
 Aleksandra Pranszke
Aleksandra Pranszke
Ukryj kalendarz
25 Lip

Sałatka z rukoli i tuńczyka w sosie musztardowym

 

Uważacie, że sałatki są nudne i kojarzą Wam się tylko z odchudzaniem? 

Pokazujemy Wam, że może być inaczej. :) 
Dzisiaj mamy dla Was przepis na sałatkę z tuńczykiem w sosie musztardowym. Sałatka w towarzystwie pełnoziarnistego pieczywa świetnie się sprawdzi na II śniadanie lub kolację. :) 

Będziecie potrzebować

- tuńczyk w sosie własnym - 1 puszka 

- rukola - 2 garści 

- pomidor - 1 duża sztuka lub dwie śrenie

- ogórek kiszony - dwie sztuki 

- oliwa z oliwek - 1 łyżeczka

- musztarda - 1 łyżeczka

- miód - 1 łyżeczka

- sok z cytryny - 1 łyżeczka

- sól i pieprz 

 

Przygotowanie

Rukolę umyć, osuszyć i ułożyć na talerzu. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i razem z ogórkiem pokroić w kostkę. Tuńczyka odcedzić. Na rukoli ułożyć przygotowane składniki. Z oliwy, musztardy, miodu, soku z cytryny, soli i pieprzu zrobić sos poprzez dokładne wymieszanie składników. Gotowym sosem polać sałatkę. Podawać z pieczywem. 

Smacznego! :) 

Dobry Dietetyk Gdynia Orłowo 

Twój komentarz




Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ