Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr Emilia Hallmann (Stasiak)
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr Paulina Kreft-Bubka
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr Natalia Karpiczenko
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 781 344 445

tel. 733 215 215

tel. 733 215 215

mgr Emilia Hallmann (Stasiak)
mgr Emilia Hallmann (Stasiak)
mgr Paulina Kreft-Bubka
mgr Paulina Kreft-Bubka
mgr Natalia Karpiczenko
mgr Natalia Karpiczenko
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

  • Dodaj opinie
  • EWA

    Po osiągnięciu wagi 70 kg przy wzroście 155cm postanowiłam skorzystać z profesjonalnej pomocy dietetyka.Do poradni w Gdyni mam kilka przystanków autobusem.Jestem cukrzykiem na insulinie od 35 lat ale moja wiedza na temat diety okazała się słabiutka.Dopiero p. Emilia uświadomiła mi jakie robię błędy.Po 6 miesiącach schudłam 10kg tyle chciałam i ... to się udało.Dieta jest smaczna chociaż trzeba zmienić stare przyzwyczajenia ale człowiek jest syty.Każdemu radzę spróbować z fachowych porad i nie mówić że się nie da.Tylko trzeba chcieć.Bardzo polecam panią Emilię.

    czytaj więcej
    12.09.2018
  • Iza

    Do pani Natalii trafiłam w lipcu z polecenia koleżanki, która bardzo zachwalała panią Natalię. Sama osobiście przekonałam się, że było warto. Pani Natalia to miła, sympatyczna, uśmiechnięta i kulturalna osoba, która ma niesamowitą wiedzę na temat zdrowego odżywiania. Podczas wizyty nie czułam się skrępowana, dostałam wiele cennych wskazówek. Dieta została ... ułożona uwzględniając wszystkie moje upodobania, przede wszystkim przygotowanie posiłków nie wymaga dużo wysiłku, co jest dla mnie bardzo ważne. Schudłam już cztery kilo! Polecam panią Natalię z całego serca.

    czytaj więcej
    10.09.2018
  • BOŻENA

    Witam O Pani Emilii dowiedziałam się z internetu. Poczytałam opinie, zasięgnęłam informacji o dietetyku, no i postanowiłam spróbować jej porad. Pani magister okazała sympatyczną, miłą i bardzo wyrozumiałą osobą. Po pierwszym spotkaniu przekonałam się, że to był strzał w dziesiątkę. Dostrzegłam jej profesjonalne podejście do mojej osoby, nauczyła cierpliwości ( ... a to BARDZO WAŻNE ). Po sześciu miesiącach widać duże efekty: czuję się zdrowo na ciele jak i umyśle, odważnie i bez kompleksów (czytaj: bez zbędnych kilogramów) spoglądam w lustro. Serdecznie dziękuję Pani Emilii za okazałą i skuteczną pomoc. Polecam Panią magister wszystkim niezdecydowanym i wahającym się - zadzwońcie a nie pożałujecie.

    czytaj więcej
    06.09.2018
  • Miki

    Witam, zawsze myślałam, że diety są dla innych ale nie dla mnie. Trzeba "głodować" a później i tak wszystko wraca z dodatkiem. Próbowałam zgubić dodatkowe kilogramy sportowo - ćwicząc i biegając, ale nie zmieniłam nic w żywieniu, nawet się usprawiedliwiałam, że mogę coś dodatkowo przekąsić bo przecież biegam. Niestety waga ... jeszcze wzrosła, aż w końcu trafiłam do Pani Emili. Nie mogłam uwierzyć, że waga sama się obniża stosując pewne zasady. Schudłam ponad 12 kg, oczywiście w określonym czasie. Dzięki wizytom zrozumiałam, że to jest mój nowy sposób na życie - szczuplejsze i zdrowsze życie. Dziękuję Pani Emili i polecam.

    czytaj więcej
    28.08.2018
  • Teresa

    Do poradni Dobry Dietetyk w Malborku trafiłam w marcu 2018. Od lat choruję na niedoczynność tarczycy i astmę . gdzie przy astmie biorę sterydy. Nie wierzyłam że uda mi się schudnąć, bo moje wcześniejsze próby nie dawały żadnych efektów,A jak trafiłam do pani Emilii to schudłam 19 kg od marca ... 2018 do sierpnia 2018 z rozmiaru 50 na 40.Jestem bardzo dumna z tego że osiągnęłam dzięki pani Emilii aż tak dużo. A jedzenie jest smaczne i szybko można je przygotować.Gorąco wszystkim polecam Poradnie Pani Emilii osobą którzy potrzebują zmian w swoim życiu.Warto walczyć o zdrowie i lepsze samopoczucie.

    czytaj więcej
    20.08.2018
  • Joanna

    Po długiej walce z samą sobą postanowiłam w końcu wziąć się za siebie. Po pomoc zgłosiłam się do p. Natalii i jakież było moje zdziwienie gdy po trzech miesiącach ścisłej współpracy osiągnęłam zamierzony cel - schudłam i do tego odzyskałam dobre samopoczucie. Profesjonalne podejście, cierpliwość i ogromna wiedza p. Natalii ... spowodowały, że nie muszę inwestować w nowe, większe ciuchy bo w końcu mieszczę się w te, które wiszą w szafie. Dziękuję bardzo i z całego serca polecam tego świetnego dietetyka.

    czytaj więcej
    28.07.2018
  • Katarzyna

    Jestem mamą 16-latki, którą Pani Emilia prowadziła przez 6 miesięcy. Efekty przychodziły powoli, ale za to bez dramatycznych głodówek i bez atmosfery nerwowego napięcia. Pani dietetyk stosowała się do naszych próśb i sugestii, uwaznie sluchała, z czym córka ma problem, jakie są jej kulinarne sympatie i zahamowania., co następnie znajdowało ... odzwierciedlenie w ustalonym programie żywieniowym. Moje dziecko schudło. Nabrało dobrych nawyków, wiele się nauczyło. Ale najważniejsze jest to, że moja córka jako nastolatka poszukiwała autorytetu i go znalazła w osobie, która pomogła jej wydźwignąć z młodzieńczych kompleksów. Dziękujemy, Pani Emilio!

    czytaj więcej
    10.07.2018
  • Kasia W

    Poszukiwałam dla siebie dietetyka w internecie, trafiłam tu przez przypadek a przez Państwa pozytywne komentarze, zapisałam się przez internet na pierwszą wizytę. Nie zawiodłam się. Pani Paulina to życzliwa, cierpliwa, słuchająca specjalistka od zadań trudnych. W moim przypadku w grę wchodziło oduczenie się jedzenia w nocy, nieregularne posiłki, podjadanie pustych, ... bezwartościowych rzeczy, wieczny brak czasu na posiłki bo i dzieci i praca i dom i pies ;). Krokiem pierwszym jest to, że My chcemy czuć się dobrze i zrzucić trochę kilo, krokiem drugim jest fakt, żeby znaleźć sobie dobrego nauczyciela. Jeśli już jesteśmy pewni kroku pierwszego, na naprawdę do drugiego trzeba tylko zapisać się a wizytę. Obawiałam się bardzo, że nie dam rady. Początki są o tyle trudne, że są dla nas nowe, dziś po około 2 miesiącach współpracy, przygotowanie posiłku zajmuje o wiele mniej czasu. Wiecznie dołowanie wyglądem się odmienia. Zaczynam lubić swoje ciało, pomimo wielu kobiecych kompleksów ;) Na swój dom wpłynęłam tak bardzo, że wszyscy przestawiliśmy się na "moje" jedzenie. Przepisy są naprawdę proste i nie wymagają wyjątkowych zdolności kulinarnych. Oczywiście, że niekiedy grzeszę ale są to grzechy lekkie. Mam 35 lat, wzrost 170, waga w Maju (po majówce) 77,5 dziś 27 czerwca waga 70 (specjalnie się zważyłam). Najważniejszą zmianą jest świadomość, że nie chce wracać ani do wcześniejszych nawyków ani do wagi. Pozdrawiam!

    czytaj więcej
    27.06.2018
  • Gosia

    Zaczęłam z wagą 76 kg przy wzroście 1,65 m. Po dokładnie 7 miesiącach ubyło 15 kg. Na dzisiejszej kontroli 61 kg. Ubrania wydane, a do łask wróciły te klasyki w stylu: "A może kiedyś schudnę". Jestem zachwycona ... Czuję się lekko i zdrowo. Poprawiła się cera a przede wszystkim samopoczucie. ... Unormowała się przemiana materii. Próbowałam różnych diet, jak zapewne wielu z nas. Przestałam w końcu wierzyć w te cuda. Zmobilizowała mnie koleżanka, której nie poznałam na konferencji ... Dostałam namiary na panią Emilię i się zaczęło :) Kochani, efekty pojawiają się dosyć szybko, ale ... Podczas jednej z rozmów z panią Emilią usłyszałam, że Jej sukcesu w tym wszystkim jest 20%, reszta to moje dzieło. Potrzeba wytrwałości, zmiany stylu życia, może i wcześniejszego wstawania, zakupu plastikowych pudełek :) Produkty znajdziecie w każdym sklepie. Nie ma żadnej filozofii. Godziny posiłków ustalone pod wasz plan dnia. I co najważniejsze: zero odczucia głodu. Podstawą jest wytrwałość i dyscyplina. Ja potrzebowałam chyba także przysłowiowego bata i kontroli. Jest cudownie :) Ja już na diecie stabilizacyjnej. Celem było 60 kg. Szczerze polecam ! Działajcie !

    czytaj więcej
    15.06.2018
  • Ania

    Odkąd pamiętam jestem na diecie, nie pamiętam chwili kiedy nie myślałam o jedzeniu i kontroli nad masą ciała, a waga stała w miejscu. Myślałam, że jestem skazana na ciągłe głodówki i wahania wagi. Do gabinetu w Orłowie przyszłam na dzień otwarty. Jakież było moje zaskoczenie kiedy Pani Natalia powiedziała, że ... jem "za mało i nieregularnie", że diety niskokaloryczne do niczego mnie nie zaprowadzą i razem damy radę. Podjęłam kolejną walkę o samą siebie razem z dietetykiem i teraz jestem szczęśliwym człowiekiem. Wiem jak powinny wyglądać moje porcje posiłków, jem 4-5 razy dziennie, nie ciągnie mnie do słodyczy i "fast - foodów". Brzmi jak banał, ale jeżeli jeszcze ktoś się zastanawia nad wizytą u specjalisty, to niech koniecznie zadzwoni już teraz - nie ma sensu odkładać zdrowia. Ja wiem, że już na zawsze pożegnałam się z moimi 10 niepotrzebnymi kilogramami. :)

    czytaj więcej
    11.06.2018
  • Martyna

    Pod okiem Pani Pauliny przez dwa miesiące zarzuciłam 3 kg (już połowa założonego celu) Przy tej diecie o wiele lepiej się czuję, mam więcej energi oraz zdecydowanie lepiej sypiam. Posiłki są na każdą kieszeń, bardzo smaczne i przede wszystkim odpowiednio zbilansowane, przez co bardzo rzadko odczuwam głód. Pani Paulina nauczyła ... mnie zdrowych nawyków, a co najważniejsze to już nie podjadam między posiłkami. Serdecznie polecam

    czytaj więcej
    08.06.2018
  • Marta

    Pani Emilia to bardzo profesjonalna i nadzwyczaj miła dietetyk. Dostosowuje dietę do indywidualnych potrzeb i smaków :) Zawsze pyta czy mam jakieś szczególne życzenia co do potraw. Byłam w szoku, że posiłki są tak syte i smaczne. Odkryła przede mną produkty, o których istnieniu nie miałam pojęcia, a stały się ... moimi ulubionymi! :) Niesamowite jest to, że jem i chudnę. Nawet nie wiem kiedy zgubiłam pierwsze 10 kg, a jestem lżejsza o 23 kg :) Dzięki Pani Emilii zmieniłam całkowicie swoje nawyki żywieniowe. Zrozumiałam, że to co jemy ma bardzo duże znaczenie i wpływ na moje zdrowie, o wadze nie wspomnę. Bardzo się cieszę, że trafiłam do jej gabinetu :) I BARDZO DZIĘKUJĘ Pani Emilio, że pomogła mi Pani odzyskać siebie...

    czytaj więcej
    17.05.2018
  • Kasia

    Do Pani Pauliny trafiłam z polecenia koleżanki z pracy. Od kilku miesięcy obserwowałam ile to można zjeść i zarazem schudnąć. Pyszna, zdrowa i kolorowa dieta, przede wszystkim bardzo sycąca. Bez żadnych wyrzeczeń gubi się zbędne kilogramy!!! Polecam :)

    05.05.2018
  • Magda

    Wizytówkę do Pani Natalii otrzymałam od koleżanki z pracy - sama jest po skutecznej kuracji odchudzającej u Pani Natalii. Niestety sprawa u mnie nie była najprostsza, borykam się z wieloma chorobami autoimmunologicznymi i wielu produktów mój organizm nie toleruje. Moja dieta przed przyjściem do gabinetu była wybiórcza, a ja wciąż ... chudłam i czułam się źle. :( Pani Natalia wytłumaczyła mi co może być powodem moich dolegliwości, omówiła postępowanie dietetyczne i w jaki sposób będziemy powoli rozszerzać dietę. W tej chwili mogę jeść i próbować produkty, o których kiedyś mogłam zapomnieć! Czuję się wspaniale i nie stresuję się przed każdym posiłkiem. Bardzo się cieszę, że trafiłam do kompetentnego dietetyka i polecam każdemu, kto ma problemy żywieniowe.

    czytaj więcej
    13.04.2018
  • Michał

    Polecam Panią dietetyk, miła i bardzo profesjonalna osoba. Dzięki zleconym badanią pomogła mi znaleźć przyczynę wiecznego przybierania na wadze i trudności w chydniu. Naszerszcie gubie zbędne kilogramy. Dziękuję!

    07.04.2018
  • Anna

    Jestem bardzo zadowolona. Do gabinetu Pani Emilii trafiłam z polecenia koleżanki. Wcześniej miałam okazję być już u kilku innych dietetyków w najbliższej okolicy i mogę stwierdzić jednoznacznie, że Pani Emilia Hallmann, to najlepszy dietetyk w Tczewie. Przygotowany program żywieniowy, jest tego najlepszym potwierdzeniem, nie wspominając o moim samopoczuciu ;)

    24.03.2018
  • Danuta

    Witam Do "dobry dietetyk" trafilam przypadkiem. Chcialam wesprzeć męża w utracie kilogramów. Moja dieta została dobrana bardzo dobrze jest smaczna, jedzenie jest urozmaicone. Mój wiek metaboliczny z 59 spadł na 47.Jestem pełna energii i zadowolona z efektów. Polecam Panią Paulinę która jest kompetentna i bardzo miła.

    20.01.2018
  • Małgorzata

    Serdecznie polecam panią dietetyk Paulinę. Jestem bardzo zadowolona z diety, jem to co lubię, jeśli mi coś nie odpowiada mogę skorzystać z zamiennika, ale przeważnie wszystko jest smaczne! Wizyty upływają w miłej atmosferze, pani Paulina to bardzo przyjazna osoba. Niedługo ma nadzieję, zakończymy współpracę, bo dobijamy do magicznego celu -14kg ... :) Pozdrawiam, Małgorzata

    czytaj więcej
    16.01.2018
  • Danuta

    Pani Emilia to bardzo profesjonalny dietetyk,w indywidualny sposób podchodzi do pacjenta i przygotowuje dietę dostosowaną do jego sugestii .Każda wizyta odbywa się w miłej atmosferze,P.Emilia odpowiada na nurtujące pytania i tłumaczy jak będzie przebiegał kolejny etap:czego można się spodziewać i na co zwrócić uwagę. To co najważniejsze to efekty diety ... są skuteczne.W ciągu 3 miesięcy schudłam prawie 12 kg. Gorąco polecam!

    czytaj więcej
    14.01.2018
  • Ania

    Kiedy myślałam, że przerobiłam już wszystkie "diety świata" i wszystko już wiem o odchudzaniu, to trafiłam do Pani Natalii na dzień otwarty. Zaufałam specjaliście i nie żałuję, zdecydowałam się na odchudzanie pod okiem dietetyka i mogę śmiało polecić Panią Natalię. Nie sądziłam, że w trakcie odchudzania można tak smacznie zjeść ... i nie trzeba się głodzić. Pani Natalka nauczyła mnie, że dieta to sposób odżywiania, a zdrowe nawyki, to styl życia, którego się nauczyłam. Zrzuciłam wszystkie swoje zbędne kilogramy (9 kg) i nie boję się o efekt jojo. Jest wspaniale!

    czytaj więcej
    12.12.2017
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ