Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
Rezerwacja pierwszej wizyty Gdynia
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr Emilia Hallmann (Stasiak)
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr Paulina Kreft-Bubka
Gdynia, ul. Wielkopolska 34a
Dietetyk: mgr Natalia Karpiczenko
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 781 344 445

tel. 733 215 215

tel. 733 215 215

mgr Emilia Hallmann (Stasiak)
mgr Emilia Hallmann (Stasiak)
mgr Paulina Kreft-Bubka
mgr Paulina Kreft-Bubka
mgr Natalia Karpiczenko
mgr Natalia Karpiczenko
Ukryj kalendarz
28 Czerw

Omlet ze szpinakiem i serem feta

Lubicie celebrować leniwe śniadania? Macie czas w weekend żeby zrobić coś specjalnego? 
Spróbujcie przepisu na omlet ze szpinakiem. Jako miłośniczka tego zielonego cuda jestem zachwycona. :) 

 Będziecie potrzebować: 

- czosnek 

- szpinak (mrożony lub świeży) - ja użyłam dużej garści mrożonego 

- jaja - ja użyłam dwóch sztuk 

- ser feta - 2 paski (około 30 g) 

- oliwa - 1 łyżeczka 

- sól, pieprz 

+ dodatki na wierzch

Wykonanie:

  • Na patelni podgrzać 1 łyżeczkę oliwy, dodać przepołowiony czosnek oraz szpinak. Mieszając podgrzewać, aż szpinak się rozmrozi i będzie miękki.
  •  W tym czasie w misce roztrzepać widelcem jajka z dodatkiem mąki, soli i pieprzu, starając się wtłoczyć w jajka powietrze.
  • Masę jajeczną wylać na patelnię ze szpinakiem i smażyć pod przykryciem, aż omlet zetnie się od spodu. Na wierzch dodać pokrojony ser feta. 
  • Kiedy omlet będzie ścięty, to należy zsunąć go na talerz, przykryć patelnią i odwrócić energicznie, by podsmażyć drugą stronę omleta. 
  • Udekorować i zajadać ze smakiem.

Smacznego! :) 

 

Dobry Dietetyk Gdynia Orłowo

Twój komentarz




Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ